Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fium nevetseged lett a szemembe miutan azt kerte nyaljam a fenekèt?
Figyelt kérdés
Eddig egy fetfias ferfi volt a szemembe, miutan lattam hogy negykèzlab pucsit hat megvaltozott a velemenyem rola. Olyan kis szanalmas volt, mintha lany lenne. Hogy tudnèk ujra ferfikènt tekinteni ra?2019. nov. 12. 06:28
1/40 anonim válasza:
Húzz fel felcsatolhatóst, és adj neki.
Egyébként viccet félretéve, mert te félted a fostilukadat, azért mi férfiak hadd élvezzük már a prosztata masszázs varázsát!
Bizony az nem csak a melegek kiváltsága mint azt a sok tudatlan, szexuális kultúra nélküli gondolja.
2/40 A kérdező kommentje:
Csinaljuk analba nekem... csak fura hogy most mar neki.... ennyi. Nekem ez nen ferfias
2019. nov. 12. 06:35
5/40 anonim válasza:
Mert előjött belőle a látens meleg..
Hamarosan kérni fogja hogy felcsatolhatossal te kurogasd inkább
6/40 anonim válasza:
Ezek szerint nem idegenkedsz, vagy undorodsz a dologtól, csak szimplán nevetségesnek tartod. Szerintem tedd meg, ha ez a kívánsága, neki ez biztos nem megalázó. Ha a macsós férfit hiányolod, kérd meg, hogy az arcodra ülve tegye. A végén már te fogsz levegőért kapkodni. :)
7/40 anonim válasza:
Nálunk ez bevett szokás évek óta. Ettől még ferminak értem magam. Ha meg nem gondolod a barátodat annak ezután akkor az a te bajod. Gondolkodj el rajta. Nem hinném hogy szereted.
8/40 anonim válasza:
nekem is egyszer csinálta egy lány, hogy nyalta meg ujjazta és elég kretén érzés volt ott felhúzott lábbal.
ráadásul nekem nem is volt annyira élvezetes sem, inkább a kicsit tilos része volt izgalmas.
9/40 A kérdező kommentje:
Sajnalom de igy erzem . A not kell nyalni a ferfit szopni. Mikor ez valtozik akkor elgondolkodik az ember
2019. nov. 12. 08:35
10/40 anonim válasza:
Szerintem nem illetek össze szexuális téren, ha ennyire korlátolt a véleményed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!