Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szoktatok kamera vagy chat szexelni? Hol talaltatok partnert olyankor? 25f
Én is imádom a szexchatet/videószexet.
Általában társkereső vagy pedig egyéb csevegő helyekről szoktak lenni olyan lányok akik bevállalják vagy pedig önként jelentkeznek.
Szerintem elég gáz amikor egy férfi minden lánynak elküldi a farkát Badoo-n vagy Tinderen, de sok VALÓDI lány nekem már jelezte, hogy indítsunk egy videóchatet ahol 3 perc múlva kérés nélkül is levette a melltartóját.
Nekem eléggé változó ez, hogy mikor van kedvem ehhez. Általában akárhányszor amikor kanos vagyok, de valódi szexualitáshoz meg esély nincs.
21/F
Én is nagyon szeretem, volt olyan hét, hogy szinte minden este csináltam, de mostanában nem igazán volt benne részen (de szívesen csinálnám). Általában omegle-n csináltam, vagy akármilyen chatroulette szerű oldalon. Addig pörgettem, még össze dobott egy csajjal. Meglepően sokszor vevők a dologra :D. Természetesen arcot nem mutattam, meg ameddig bele nem mentek, meztelenkedés se volt. De olyat is csináltam, hogy letakartam a camot, a takarás mögött meg álló fasszal vártam az arra tévedő csajokat ;) (itt az ázsiai lányok akadtak sűrűbben horogra)
Néha fizettem is ilyen webcam girleknek, ha azonnal akartam a mókát, meg ők feltudják dobni a játékszerekkel is a dolgot. (Ettől óva intelek, nem érdemes nagy összeget kidobni ilyenre. Viszonylag olcsó az elején, de ha rákapsz, akkor nyeli a pénzt).
Mostanság ritkán csinálom, elmúlt az időszak, amikor ezek a webcamos oldalak (omegle,OmeTV stb) ilyen téren felkapottak voltak. Meg hát állandó partner se volt rá, csak néha futottam bele ugyan abba a lányba omeglen.
Ha ffi vagy, és meggyőző a méreted (kamera állással lehet trükközni), akkor szabad a terep szinte bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!