Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymás után 2x is eltud menni a pasim?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem orálozni a pasimat elment a számba de én nem hagytam abba. Tovabb oráloztam és a végen x perc után kivertem neki és remegve elment és mondta hogy ezt máskor is megismetelhetnénk. Lehetséges ez? Vagy először nem is teljesen ment el?2019. nov. 11. 14:59
2/6 anonim válasza:
En is tudok ha ugy csinaljak ahogy te. Vagy ha egybol visszadugom a punciba.
3/6 anonim válasza:
Igen lehetséges. Vannak akik akár 3x is eltudnak menni, és vannak akik csak egyszer vagy egyszer sem.
L
4/6 anonim válasza:
En is birom ketszer. De csak akkor ha az elso nem tart soka, mondjuk 10-15 perc elojatek utan jon.. Mart ha sokara megyek el akkor erzekeny lesz nagyon a makkom es abba kell hagyni picit az izgatast ugy meg lelankad 2-3 percre, mielott ujra harckepes lesz :D
6/6 anonim válasza:
Ha az első után elég intenzív az ingerlés akkor másodjára is el tudok menni.
Nem lehetetlen a harmadik sem, de ahhoz már nagyon erősen meg kell dolgozni a kiskopaszt. :D
Tinikoromban még szüzen a maszturbáció tengerében ennél még többre is képes voltam, de azok az idők elmúltak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!