Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha folyamatosan perverz megjegyzéseket tesz a csaj akkor szerintetek akar valamit? 23f
Figyelt kérdés
Vagy csak egyszerűen szórakozik? Mert egyébkent van barátja.2019. nov. 11. 12:44
11/13 anonim válasza:
Barátja van? 23 éves vagy, kérdező. Ebben a korban már nem kéne azt hinni, hogy a párkapcsolat gyorsasági verseny, és aki előbb ér célba, az "birtokolja" a csajt, vagy a pasit. Nem. Az birtokolja, aki meg tudja tartani. Aki jobb, mint aa vetélytársai és fenn tudja tartani a párja szerelmét, hűségét. Elárulom neked, az emberek 95% ne az igazival van együtt. Csak valakivel, aki jelenleg elfoglalja a szívét, és akiről azt hiszi, hogy úgyse talál jobbat.
12/13 anonim válasza:
Hát, a kolléganőm is éppen így és van férje, családja. Ráadásul a nyolcadikos lánya a diákunk. És csak a lánya tud a kapcsolatunkról, a férjét pedig annyira nem érdekli ha rajtakapna együtt akkor sem :-D
13/13 anonim válasza:
Akar valamit. Csapd le a magas labdát és amikor egy ilyen poént elsüt mond neki,hogy próbáljuk meg. Én 25évesen a 43éves mindig szexel poénkodó kolléganővel dugtam. Mindig ilyen poénjai voltak már untam és szünetben mondtam,higy úgysem merne szexelni csak a szája jár. Hát a wc-n szexeltünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!