Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek a tini gebe, kicsi, feszes lányok az esetei?
Akkor hogy bolt képes, hájas vastagabb nőkkel lefeküdniy úgy hogy jóba van velük és nem is szégyelli őket egyáltalán?!
N
De nem értetek!!! Ha az utcán megyünk ó megveti, megszólja a teltebb nőket.
Abszolut a 40 kilós kicsi full feszes, kerek fenekű kiss mellű fiatal lányok jönnek be neki a 15 max 20 évesek!!!
Engem is nagyon csúnyán leszólt
... Hogy lóg a mellem szerinte, lóg a hasam, téazraszerű a bőröm... 170 cm vagyok 52 kiló és ugy szólt le engem hogy hájas disznó nőkkel is volt
!!! Nem eggyel!!! Az exe akiért még mindig odáig van az is nagyobb darab volt mint én!Engem meg leértékelt nem kicsit!!!
:(:(::(:(:(
Valószínűleg a nagyobb darab lánynak jó volt a személyisége.
Kedves volt, humoros, nem hisztizett, nem volt féltékeny, szerette a szexet, stbstb.
Én nem értékelek le másokat, az egész félreérthető..
És nem vagyok gusztustalan alapjáraton , nem ismertek, csak akitől azokat a mértékű bántásokat, és hazugságokat kapod amit én kaptam úgy hogy tényleg szereted, elfogadod, bármit megteszel érte őszintén...én csak nagyon szomorú vagyok nagyon:(és nagyon rosszul vagyok:(
Én inkább azt nem értem h ha ennyire leszól téged, és láthatóan nem vagy az esete, akkor hogy vagy képes még mindig vele lenni?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!