Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buakkake tényleg egy japán büntetés forma volt?
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 08:15
3/7 anonim válasza:
első válaszoló vagyok:
hagyjatok a hülye leveleitekkel, mert FÉRFI vagyok.
Komolyan, de ennyi kiéhezett hülye idiótát akik egy egyszavas válaszra ahol a nicknév se látszik vagy bármi rögtön egy bukkake mániás nőnek gondolnak :D
4/7 anonim válasza:
Igen az, bár kérdés mi van akkor ha nő élvezte?
5/7 October15 válasza:
Nem. :D Ez egy baromság. Tény hogy japán eredetű de a cenzúra törvény miatt létezik és nem azért mert a japánok évszázadok óta szeretnek csoportosan nőkre hokizni. XD Nem mellékesen x száz éve elég sanszos hogy jobb sorsa volt [amúgy ma is csont nélkül] egy japán nőnek mint egy európai pfej de keresztény államban élő sorstársának.
6/7 anonim válasza:
Nem...
Nem tudom ki találta ezt ki, de nyugodtan keress rá és meglátod, hogy mindenhol írják, hogy ez hülyeség.
7/7 October15 válasza:
PS: Nem a weebo szólt belőlem hanem a keleti nyelvek és kultúrák szak és a történelem szak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!