Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként nagyon ciki ráírni valakire, akivel fél éve lefeküdtem, hogy jó lenne újra?
Figyelt kérdés
Senki mást nem kívánok, csak őt.2019. nov. 9. 16:30
11/19 anonim válasza:
Ha esetleg vissza utasítana, akkor pont itt lennél int most.
CSak próbáld meg, bár valami köritést tegyél bele, hátha ő jobb szereti ha ő hódít meg.
13/19 anonim válasza:
Ha majd folytatjátok elválás után nem ciki! Így alakult! Na bumm!
A xxi. század elején itt nálunk , nem ciki a női kezdeményezés!
14/19 anonim válasza:
Nem ciki!
Hála az égnek itt nálunk ez nem ciki! Itt nálunk ez nem gond! Ha igen, na azt a pasit nagyon felejtsd el
15/19 anonim válasza:
Várjunk már. Megfarkalta párszor, de másra már nem kellett a srácnak. Érdekes. Nőként te meg futnál utána. Legyen már tartásod!
16/19 anonim válasza:
#15 Minek? Gondolom nem kapcsolatot akar tőle a kérdező, hanem megint szexelni egyet. Nem kell játszani a szentet, aki kívánja a másikat, az mondja ki. Legrosszabb esetben azt mondja, hogy nem. Na és?
17/19 anonim válasza:
Ha rám írna egy volt csajom, hogy ismét akar engem én örülnék neki és felőlem indíthatna ezzel is. Ez nekem imponálna.
32F
18/19 A kérdező kommentje:
Nekem sem kell másra, csak nagyon jó volt vele.
2019. nov. 10. 10:58
19/19 anonim válasza:
Na hogy alakult a dolog azóta?
Remélem ráírtál és sikerrel jártál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!