Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érez kevésbé, ha gumi mellé sikosítót is használunk? Ha az nincs, engem viszont dörzsöl.
Kell a sikosító, mert nagyon szűk a hüvelyem, a nélkül egyszerűen dörzsöl egy idő után, pedig rendesen fel vagyok izgatva, fél órás ez előjáték általában...Ő viszont azt mondja, ha rajta van a sikosító kevésbé érez engem. Ha "lekopik", mert állítólag a gumi felszívja, akkor érez jobban. Egy darabig nekem is nagyon jó, de aztán elkezd dörzsölni.
Mi lehet az oka? Mit lehet tenni? (Azért nem a fogamzásgátlásba írtam, mert ez szervesen nem oda kapcsolódó kérdés)
Minél nedvesebb egy nő, annál kevésbé érzi a pasi a hüvelyt, mert kb mintha vízben mozogna
nőgyógyászt kérdeznél meg a helyedben, mert ha neked úgy jó, neki meg úgy, akkor az patt helyzet
próbáljatok esetleg másfajta óvszert, lehet, hogy amit használtok irritál téged.
és lehetőleg simát, ne extrásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!