Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érez kevésbé, ha gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érez kevésbé, ha gumi mellé sikosítót is használunk? Ha az nincs, engem viszont dörzsöl.

Figyelt kérdés

Kell a sikosító, mert nagyon szűk a hüvelyem, a nélkül egyszerűen dörzsöl egy idő után, pedig rendesen fel vagyok izgatva, fél órás ez előjáték általában...Ő viszont azt mondja, ha rajta van a sikosító kevésbé érez engem. Ha "lekopik", mert állítólag a gumi felszívja, akkor érez jobban. Egy darabig nekem is nagyon jó, de aztán elkezd dörzsölni.

Mi lehet az oka? Mit lehet tenni? (Azért nem a fogamzásgátlásba írtam, mert ez szervesen nem oda kapcsolódó kérdés)

2019. nov. 9. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Minél nedvesebb egy nő, annál kevésbé érzi a pasi a hüvelyt, mert kb mintha vízben mozogna

nőgyógyászt kérdeznél meg a helyedben, mert ha neked úgy jó, neki meg úgy, akkor az patt helyzet

próbáljatok esetleg másfajta óvszert, lehet, hogy amit használtok irritál téged.

és lehetőleg simát, ne extrásat.

2019. nov. 9. 09:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekea akkor elképzelhető hogy még sem nedvesedsz rendesen. Nem szabadna azt érezenes hogy dörzsöl. Több előjátékot próbaljatok ki. Legalább 20 percig kényeztessen és csak utána hatoljon be.
2019. nov. 9. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!