Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha vannak itt meztelenül alvó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vannak itt meztelenül alvó nők, milyen esetben tesznek kivételt, és vesznek fel valamit éjszakára?

Figyelt kérdés

Most kezdtem újra meztelenül aludni, és nagyon bejön, de volt, hogy az exemnek nem tetszett. Viszont a folyamatossághoz az kell, hogy tényleg ne kelljen sose felvenni semmit, a nők ezt milyen esetben tolerálják?

F

2019. nov. 8. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit bánom én miben alszik mellettem valaki, úgysem látom...
2019. nov. 8. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1: ugy felrohogtem ne tudd meg:DD

Kerdezo: en pl nokent mindig meztelenul alszom, baromi kenyelmes igy. En orulnek ha a parom is igy aludna mellettem (vagy max gatyaban de szerintem egeszsegesebb a hereknek is ha szabadon vannak olush szellozes..:D)

Csak akkor veszek fel valamit alvashoz ha valami ismerosom nalam alszik:)

Mellesleg mivel egyedul elek meg nap kozben is puceran jarkalok a lakasban:D max ha kimegyek a konyhaba este (tejuveg van a bejarati ajton) akkor kapok fel legalabb fehernemut vagy egy haloinget hogy a szomszed ne puceron lasson (csak korvonalakat lat de tudjatok az milyen:D) de fehernemuben mar tuti latott igy ablakon keresztul

Kicsit off de nekem pl eleg izgato is lenne a pasim puceran erezni, biztos nem tudnek ellenallni neki ha erzem h nincs rajta ruha. Es reggel is konnyu ‘ebreszteni’ ha ahhoz van kedvem:D

2019. nov. 8. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek meztelenül aludni, de fázékony vagyok (és fenn lakom a hegyekben), úgyhogy csak nyáron szoktam.

L

2019. nov. 8. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tesznek kivételt, ha baromi hideg van, vagy vendégségben van náluk valaki aki nem a párjuk, vagy idegen helyen vannak.

Egyébként nem értem miért ne aludhatnál a párod mellett meztelenül ha te úgy érzed jól magad? :o nem hinném hogy ez bármelyik nőt zavarná (ha a párod az illető).

2019. nov. 8. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:
4: zavarta. már nem a párom. szerinte nem egészséges
2019. nov. 8. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk pizsifan vagyok, de szerintem a meztelenül alvó nők menstruációkor is kivételt tesznek. :)
2019. nov. 8. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6: mindig meztelenül alszom meg mensikor is, ugyanis intimkelyhet használok amivel soha nem áztam még át életemben.
2019. nov. 8. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!