Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szex partneretek volt eddig?
Figyelt kérdés
Nemed és korod is írd le kérlek és hogy ha van most kapcsolatod tuja e a partnered és ő hogyan reagált rá?2019. nov. 8. 22:17
11/21 anonim válasza:
Nem az számít hány szeretőd volt az életedben, hanem hogy mennyi élet volt a szeretőidben :)
12/21 anonim válasza:
26 evesen 25... na meg1 prosti.
Nekem amugy 0, mert szexkapcsolat helyett igazi kapcsolatom van. Igy nem mernem ot szexpartnernek csufolni...
13/21 anonim válasza:
Eddig 0, bár 4 pasival már oráloztam, 2-vel kapcsolatban a többivel meg bonyolult helyzetben:D
Nincs partnerem, de ha ismerkedésnél szóba kerül általában örülni szoktak a szüzességem tényének.
19L
14/21 anonim válasza:
7
19L
Tudja a párom, csöppet sem zavarja.
15/21 anonim válasza:
21
Tudja a párom, nem zavarja.
30n
17/21 anonim válasza:
1, a férjem, 2 orál.
Tudja a férjem, zavarja, hogy nem teljesen az övé voltam, hanem előtte 2 pasival is oráloztam.
36n
18/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs. 15-20... tenyleg nem tudom. Nagyon meglepne, ha érdekelné a páromat :) 41F
19/21 anonim válasza:
2 szexkapcsolat, 4 egyejszakas (25L)
20/21 anonim válasza:
30 férfi és 1 nő, de ezek 7 évvel ezelőttig, azóta csak a férjemmel voltam.
Soha nem kérdezett rá. Tudja, hogy szeretem a szexet stb, tehát nem hazudtam magam szűzlánynak, de számokról nem esett szó soha. 34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!