Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy pasi akkor "menő" ha minél több lányt lefektet, de ha egy lány fekszik le minél több pasival, akkor egy rib@. Nc?
2.: Na én az ilyen csajokat szeretem és szívesen megvendégelem reggelig, s akár még reggelivel is megkínálom.
42f
Szerintem ez úgy indult, hogy alapvetően a nőknek sokkal könnyebb dugásra találni valakit. Ha felkínálják magukat nagyon valószínű, hogy lesz jelentkező.
Fordítva már nehezebb, többet kell dolgozni egy punciért, akár csak 1 alkalomra is. Persze nem feltétlenül mindig és nem minden férfinak, de általában ez a helyzet.
Mert nincs igazi férfi női egyenrangúság mert a férfiak irigyek. Irigyek arra a másik férfira aki megdugja a nőt emiatt a nőre haragszanak mert a nő felveszi a lenézést. A másik pasiról lepereg így azt nem lehet szidni, meg amúgyis egy férfi központú társadalomban a férfit nem szokás szidni.
az értelmes férfiak gondolkodása viszont már meghaladta a fenti tételt.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!