Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy pasi akkor "menő" ha minél több lányt lefektet, de ha egy lány fekszik le minél több pasival, akkor egy rib@. Nc?

Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ennek nincs oka. Ez a férfiak baromsága, de szerintem ugyanolyan a kettő, nem látok különbséget szex és szex között.
2019. nov. 7. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az a menő, hogy minden házibuliban bepasizok! Hogy ki mit gondol, azt meg leszarom!
2019. nov. 7. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg a nők elfogadóbbak a férfiakkal szemben, talán azért is lett “elfogadottabb” ha egy pasi csinálja ezt... Míg a férfiak felszínesebbek, és Ők meg lenézik a nőket emiatt.
2019. nov. 7. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Régen tényleg csak a fizetős nők kerültek több,sok férfival szexuális kontaktusba. Ez igy rögzült a köztudatban,innen erednek még a napjainkban is létező előítéletek Sok idő kell még ahhoz ,hogy a nőket és férfiakat egyformán ne ítéljék meg/el e tekintetben.
2019. nov. 7. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

2.: Na én az ilyen csajokat szeretem és szívesen megvendégelem reggelig, s akár még reggelivel is megkínálom.

42f

2019. nov. 7. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Nekem senki nem mondja,hogy egy nő számára vonzó a nőcsábász,mert NEM! Egy okos nő nem foglalkozik olyan férfival! Hülye lenne!
2019. nov. 7. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez úgy indult, hogy alapvetően a nőknek sokkal könnyebb dugásra találni valakit. Ha felkínálják magukat nagyon valószínű, hogy lesz jelentkező.

Fordítva már nehezebb, többet kell dolgozni egy punciért, akár csak 1 alkalomra is. Persze nem feltétlenül mindig és nem minden férfinak, de általában ez a helyzet.

2019. nov. 7. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs igazi férfi női egyenrangúság mert a férfiak irigyek. Irigyek arra a másik férfira aki megdugja a nőt emiatt a nőre haragszanak mert a nő felveszi a lenézést. A másik pasiról lepereg így azt nem lehet szidni, meg amúgyis egy férfi központú társadalomban a férfit nem szokás szidni.

az értelmes férfiak gondolkodása viszont már meghaladta a fenti tételt.

35F

2019. nov. 9. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!