Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bejön az anál?
Az anális szex alapszabályai: higiénia, síkosítás, fokozatosság. Ettől még előfordulhat "baleset" egy kis csoki, de ugyebár a higiéniához az is hozzátartozik hogy óvszert használsz análba (hacsak nem akarsz előbb-utóbb egy jó kis alsóhúgyúti fertőzést összeszedni).
Csak jótanács: ne az anállal akard mindenképpen kezdeni, csak szépen sorjában, előbb a p...ncin "bizonyíts" tudod is használni ami odanőtt, utána majd jöhet az anál (ha a partnered is kívánja).
Igen bejön.
Nem félek, mert eddig mindig olyan lánnyal csináltam aki tudta h előtte kell tenni pár óvintézkedést.
nem
de nyalni szeretek és jól csinálom
29F
Szeretem szurni a fosot, esetleg kikormoli a fingot:)
Ha szuk a punci, akkor is a popsit szeretem jobban, mert ott nem lehet gyerek. Eloszor punciban probaltam, de eletem 2. v 3. aktusa popoban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!