Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti egyetértetek ennek a képnek a szövegével?
2019. nov. 5. 19:10
1/11 anonim válasza:
A nagy melleket mindenki szereti, ha mást nem, nézni.
De most a “kis mell-nagy popsi” a divat, úgyhogy a fenék előtérbe került
🤷🏻♀️
2/11 anonim válasza:
Neem, nekem a kisebb cicik jobban bejonnek ☺️
3/11 anonim válasza:
Napi burkolt "kis mellem van, de azért jó-e így?" poszt.
4/11 anonim válasza:
Én a japán tizenéves lolikat nagyon szeretem nagy mellek nélkül is pl :
5/11 anonim válasza:
Kis melleket szeretem, és nem vagyok meleg!
6/11 anonim válasza:
Aki most eléggé tetszik:
1.: Hatalmas feneke van , kicsi mellei, de elég nőies.
2.: Vékony, se melle se feneke, de szép arca.
3.: Külsőre teljesen átlagos, de olyan szép mosolya van...
Szóval nem, ez a szöveg baromság.
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Ez nekem nem tetszik. A nőn látszik, hogy korai 30-as, és ha leveszi a csecstartót, akkor lehull a földre, amije van. Egyébként igen, szeretem a nagy melleket IS, de ezek nem tetszenek.
10/11 anonim válasza:
Nem!
Én kis mell párti vagyok és abszolút hetero! Inkább egy 75A, mint egy 85D/F, stb...
45++Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!