Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex piros harisnyában? Harisnyanadrág popsinál puncinál kilyukasztva! Szexi lehet?
Figyelt kérdés
Semmi más, csak a piros hari esetleg fekete magassarkú:)2019. nov. 5. 13:18
12/20 anonim válasza:
Az #5-ösnek úgy látom van érzéke a dolgokhoz :)
Nem olyan ördögtől való dolog ez kérem, úgyhogy lányok lepjétek meg vele a párotokat - főleg ha kedveli a szexy fehérneműket (a legtöbb ffi egyébként kedveli), igenis dobjátok fel azt a combfixet és nem levenni az ágyban :)
13/20 anonim válasza:
Én párom is imádja az ilyesmit, de amennyire a pasikat ismerem mindegyiknek tetszene
14/20 anonim válasza:
mutatnál egy fotót hogy milyenre gondolsz, nem muszáj sajátot, bár az lenne az igazi?
15/20 anonim válasza:
Ém párom azt szereti ha combfix van rajtam, így van belőle piros is, és piros harisnya tartó is hozzá:)
16/20 anonim válasza:
Én magam szoktam kilyukasztani a harisnyát a megfelelő helyen, a megfelelő időben.:) de a többi ok.
17/20 anonim válasza:
Tök mindegy,a lényeg,hogy ki van benne..
18/20 anonim válasza:
Testszínű harisnyanadrág fekete magassarkúval nagyon bejön nekem.
20/20 anonim válasza:
Mi ezt testszínű harisnyával szoktuk csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!