Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért sírok szex közben? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírok szex közben? 18/L

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja van egy szexpartnerem, akivel rendszeresen összejárunk szexelni.. Ö vette el a szuzessegem is nemreg.. Es mikor elkezdi fogdosni a mellem, mar akkor szoktam nyogni, mert annyira elvezem, de akkor is ugy nyogok, hogy hallani hogy mar majdnem ram jon a siras.. de kozben nagyon elvezem.. es ha a puncimhoz nyul, mar elkezdek konnyezni is, es rendesen sirni.. viszont hihetetlenul intenziven erzem amikor fogdos is, meg amikor mar szexelunk is, es nagyon elvezem, viszont ezt a sirast nem birom visszafolytani.. mitol lehet ez?
2019. nov. 4. 23:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Kérlek ne irjatok privatot hogy fekudjek le veletek.. nem vagyok r..anc, attol hogy szexpartnerem van, nem fekszem le fuvel faval, csak vele. O kierdemelt engem, es megbizunk egymasban, azert szoktam csak vele csinalni..
2019. nov. 4. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

Kettős érzéseid vannak a dologgal kapcsolatban. Talán ehhez az is hozzájárul, hogy a pasi nem tisztel eléggé, nem úgy nyúl hozzád, mint egy 2 lábon járó kis csodához, mint ahhoz akit szeretne (tudom hogy szexkapcsolat, de akinek van szexuális kultúrája, az érti mire gondolok).

Ugye nem szokott lenni vele orgazmusod?

30F

2019. nov. 4. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Had találjam ki. Ez a pasi jóval idősrbb nálad igaz?

Mert akkor több oka is van h sírsz( nem a korára gondolok, hanem másra)

L

2019. nov. 4. 23:50
 4/9 A kérdező kommentje:
De szokott vele lenni orgazmusom, mondom nagyon elvezem vele a szexet es imadom csinalni vele.. akkor nem csinalnam ha nem elveznem, es nem egyeztem volna bele szexkapcsolatba.. hihetetlenul jo vele a szex es nagyon udvariasan es finoman banik velem. Akkor kezdek sirni mikor nagyon elvezem a dolgot..
2019. nov. 4. 23:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha hozzáér a puncimhoz a kezevel, akkor is sirok mar. Nem a farka miatt, hanem a szexualis izgalomtol..
2019. nov. 4. 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Te igy éled meg az élvezetet. Van aki vihog, van aki ordít, van olyan aki néma van aki sír.

A párom akkor szokott sírni ha nagy orgazmusa van.

Mindenki másmilyen, ne foglalkozz vele ha élvezed, csak engedd szabadon jönni a reakciókat.

2019. nov. 4. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd megszokod.
2019. nov. 5. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
[link] igaz angolul van de talan megtalalod nalad melyik lehet az oka
2019. nov. 5. 01:54
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Mi az oka? Már előre siratod a jövőd!! :DDD
2019. nov. 5. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!