Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírok szex közben? 18/L
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja van egy szexpartnerem, akivel rendszeresen összejárunk szexelni.. Ö vette el a szuzessegem is nemreg.. Es mikor elkezdi fogdosni a mellem, mar akkor szoktam nyogni, mert annyira elvezem, de akkor is ugy nyogok, hogy hallani hogy mar majdnem ram jon a siras.. de kozben nagyon elvezem.. es ha a puncimhoz nyul, mar elkezdek konnyezni is, es rendesen sirni.. viszont hihetetlenul intenziven erzem amikor fogdos is, meg amikor mar szexelunk is, es nagyon elvezem, viszont ezt a sirast nem birom visszafolytani.. mitol lehet ez?2019. nov. 4. 23:39
1/9 A kérdező kommentje:
Kérlek ne irjatok privatot hogy fekudjek le veletek.. nem vagyok r..anc, attol hogy szexpartnerem van, nem fekszem le fuvel faval, csak vele. O kierdemelt engem, es megbizunk egymasban, azert szoktam csak vele csinalni..
2019. nov. 4. 23:47
2/9 anonim válasza:
Kettős érzéseid vannak a dologgal kapcsolatban. Talán ehhez az is hozzájárul, hogy a pasi nem tisztel eléggé, nem úgy nyúl hozzád, mint egy 2 lábon járó kis csodához, mint ahhoz akit szeretne (tudom hogy szexkapcsolat, de akinek van szexuális kultúrája, az érti mire gondolok).
Ugye nem szokott lenni vele orgazmusod?
30F
3/9 anonim válasza:
Had találjam ki. Ez a pasi jóval idősrbb nálad igaz?
Mert akkor több oka is van h sírsz( nem a korára gondolok, hanem másra)
L
4/9 A kérdező kommentje:
De szokott vele lenni orgazmusom, mondom nagyon elvezem vele a szexet es imadom csinalni vele.. akkor nem csinalnam ha nem elveznem, es nem egyeztem volna bele szexkapcsolatba.. hihetetlenul jo vele a szex es nagyon udvariasan es finoman banik velem. Akkor kezdek sirni mikor nagyon elvezem a dolgot..
2019. nov. 4. 23:50
5/9 A kérdező kommentje:
Ha hozzáér a puncimhoz a kezevel, akkor is sirok mar. Nem a farka miatt, hanem a szexualis izgalomtol..
2019. nov. 4. 23:51
6/9 anonim válasza:
Te igy éled meg az élvezetet. Van aki vihog, van aki ordít, van olyan aki néma van aki sír.
A párom akkor szokott sírni ha nagy orgazmusa van.
Mindenki másmilyen, ne foglalkozz vele ha élvezed, csak engedd szabadon jönni a reakciókat.
8/9 anonim válasza:
[link] igaz angolul van de talan megtalalod nalad melyik lehet az oka
9/9 anonim válasza:
Mi az oka? Már előre siratod a jövőd!! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!