Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem sokkal jobb a az önkielégítés és a szex is, ha nincs minden nap?
Heti 2-3 alkalmat érzek ideálisnak, úgy, hogy legalább két nap kihagyás legyen, napi rendszeresség esetében általában sokkal kevésbé kielégítő, és kellemes az önkielégítés, de még a szex is.
Egyébként 22/F vagyok.
"Férfiaknál szerintem sokkal intenzívebb az orgazmus és a vágy is, ha nincs minden nap."
Nőknél is, általában. Én szándékosan várok egy-egy hetet.
Szakkönyv szerint 2 nap pihenő után a legintenzívebb a férfi orgazmus, akkor erősebb a spriccelés is. Főként, ha kellően hosszú és intenzív az előjáték. Ennél 1 - 1,5 órát jelölnek meg ideálisnak. Ilyen esetben, akár 1-3 menet is belefér.
A női önkielégítés nem csökkenti a szex intenzitását, míg a férfiak esetében teljesítménycsökkentő hatása lehet a túl gyakori maszturbálásnak.
Igen van aki szerint igen - de egyébként egyénenként teljesen változó. Van akinek napi 5x "kell" és egy csipetnyit sem csökken a libidója, másnak meg intenzívebb ha kihagy pár napot - nem vagyunk egyformák.
A lényeg, hogy a partnereddel (közel) egyforma legyen a libidótok és megtaláljátok az ágyban is egymással a közös hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!