Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm nem hajlandó segíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem hajlandó segíteni hogy jobb legyen a szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom eljuttatni a csúcsra, nem segít, csak szíd, hogy mennyire balf.sz vagyok, és ezt a negativítást átemelte már a mindennapokba is velem szembe.

Lenne értelme eljárni egy prostituálthoz, "kitanulni" a szakmát, azután miután a lány a mennyekbe van, közölni vele hogy viszlát?

2019. nov. 3. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon buta és gyerekes vagy. Ha a kicsi farkad miatt nem jó a szex veled, azon hogy változtatna egy prosti ?😀
2019. nov. 3. 09:57
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
84%

A prosti nem opció, barátom.

Non-verbális visszajelzést kapsz azért, hogy mi a jó, mi nem?

Ha igen, akkor talán van értelme vele vergődni.

Ha nem, akkor meg úgyis ki fog dobni valakiért, aki rendesen megqrja.

2019. nov. 3. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szakítani lenne érdemes..
2019. nov. 3. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki, mi mást?

Egy értelmes ember nem elkezdi szidni a másikat ilyen esetben, hanem igyekszik tenni valamit, hogy jobb legyen. Pláne akkor, ha amúgy benned meglenne a hajlandóság. Ilyen emberrel nem érdemes együtt lenni.

2019. nov. 3. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Kicsi es valszeg vèkony a farkad, azèrt nem èrez belőled semmit. Dobd ki vagy előbb ő fog kidobni tèged.
2019. nov. 3. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

"és ezt a negativítást átemelte már a mindennapokba is velem szembe"

Instant kocc. Nem viccelek. Ha ezt egy nő egyszer megengedi magának nem lesz leállás. Erre mostantól alapjáraton számíthatsz.

Dobbants.

2019. nov. 3. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

És te még ilyen nővel együtt vagy aki csak szid téged h nem vagy jó az ágyban?

Miért ő talán mindenben profi?

Én biztos h szakítanék a csajjal a helyedben.

L

2019. nov. 3. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

A prostinál biztos hogy semmit nem tanulnál, főleg azt nem hogy egy nőnek hogy a jó.

De ha ezt nem tudjátok megbeszélni és rendbe tenni akkor hagyjátok az egészet és jobb ha szakítatok.

2019. nov. 3. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem! Ha segítene, ha mondaná, hogy mi hogyan jó neki azzal a saját örömét akadályozza! A gondolatolvasáshoz ő sem ért, miért várja el tőled?

Szabadulj meg tőle! Keress inkább egy normális nőt, akivel kommunikálni is lehet!

2019. nov. 3. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem azért érdekelne, hogy volt valaha orgazmusa? Esetleg masztizzon előtted, akkor látod, milyen hogy ha elélvez és mit csinál érte.
2019. nov. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!