Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex? Milyen felállásban?
Figyelt kérdés
2 fi 1 lany, vagy 1 fiu 2 lány felállásban próbálnád/próbáltad már ki?
Korod, nemed?
2019. nov. 2. 21:17
2/9 anonim válasza:
A feleségem egy másik lánnyal szeretné de még nem találtunk megfelelot
3/9 anonim válasza:
2 férfi 1 nő felállásban próbáltam. 30F
5/9 anonim válasza:
Kiprobalnam mindkettot. De sajnos meg egyik sem jott ossze. Bar a 2 nohoz eleg bevallalosnak kell lenni szerintem.
6/9 anonim válasza:
Mindenki olyan felállásban próbálja ki amilyen izgatja, szeretné az ÖSSZES résztvevő. Kényszerből, megfelelésből nincs értelme sem ennek, sem bármi mást csinálni a szexben, csak amihez kedve van az embernek.
8/9 anonim válasza:
Minket mindkét verzió izgaz, de gyikre sincs jelentkezőnk. 18L és 20F
9/9 anonim válasza:
Én+csaj+pasi, én+2 csaj - még nem volt bennük részem. 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!