Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok arról, hogy ettől begerjedek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy szex közben egymás szájába csorgatjuk a nyálunkat, nyaljuk egymást mindenhol.

Nektek ez mennyire gyerebe?🙂

2019. nov. 2. 18:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
Nekem speciel nagyon bejön,lehet gusztustalan sokaknak de mindig azzal szórakoztam hogy csajommal egymásnak ittuk a nyálát egymás szájába köptünk...imádom 😂
2019. nov. 2. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmi problémám nincs vele. Csókkal is nyál csere történik, talán ezért nem zavart soha olyan szitu, amit a kérdező leírt. Illetve volt olyan lány, aki ilyen dologra is gerjedt, én meg totál belé voltam zúgva és még örültem is, hogy ebben (is) megfelelek neki.:)
2019. nov. 2. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem ez annyira izgat, hogy ha pohárba köpködnél meginnám:) Sőt fizetnék is ezért egy lánynak. 27/F
2019. nov. 3. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!