Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudjatok milyen gusztusos mikor a menzi vértől össze ragad csomosodik és még a betétbe is bele ragad alig -bírod le venni a bugyit...
Csak gondoljatok bele .. Biztos h nincs az az isten h újra -szörösen hagyjam kis tiniként is utáltam
Kedves 4. válaszoló!
A szőrös punci nem jelent egyet az igénytelenül rendezetlennel. Nekem is szőrös a vénuszdombom, a bikinivonalam és a nagyajkaim viszont gyantázva vannak. Ha vénuszdombon is rövidre van nyírva a szőr, akkor nem ragad bele semmi se, papírral könnyen le lehet törölni onnan mindent (még az ondó se szárad bele csomósan).
#4:
Ez az igazi fogyókúra,ma is vacsora nélkül fekszem le, köszönöm...
😂
Nálam sose jött be divatba a szőrtelenítés. :D
Kb 14 évesen egyszer leborotváltam teljesen csupaszra, de nem szerettem úgy, így azóta se szőrtelenítek ott. (még az után kb 3-szor a széléből lenyírtam, de a jövőben még olyan se lesz szerintem)
Szerintem csak idő kérdése hogy ,,újra divat" legyen. De hogy ez 20 vagy 100 év múlva következik be, azt nem tudom megjósolni. ¯\_(ツ)_/¯
18L amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!