Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te támogatnád azt a törvényt, amelyik férfi prostituált szolgáltatását veszi igénybe börtön járjon érte?
Egy ilyen törvény nemi diszkrimináció volna.
Leszbikus nőt meg nem büntetnének ha ilyen szolgáltatást használ?
Leszbikus nők ilyet jóval ritkábban vesznek igénybe. Személyszerint én leszbikus vagyok, de nem ismerek egyetlen leszbit se, aki élne ilyennel, akár csak fantázia terén is. (Olyan laza a viszonyom az ismerőseimmel, hogy simán elmondanák, ahogy én is bevallanám.) egyszerűen nőknek nem olyanok az igényei, mint a férfiaknak.
De ennyi erővel ne csak a leszbiket es hetero férfiakat, hanem a hetero nőket is büntessék, ha férfiszolgáltatást vesz igénye. Ugyanolyan ritka eset ez is.
De nemtől és orientációtól függetlenül én nem támogatnám ezt a törvényt, mert férfiak részéről elszabadulna a pokol.
25-ös voltam.
Mégis mire számít az a nő, aki nem hajlandó bekapni a pasija farkát, aki meg szeretné ezt az élméényt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!