Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év közötti lányok! Nektek is bejönnek a 40+os pasik? 22L
Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 01:27
11/16 anonim válasza:
Kedves út...10# elég rosszindulatú szavak használsz pl : trottyos :(
Minden azon múlik hogy egy férfi hogyan tartja magát, ez a kinézett.
A belső tulajdonságai: sokkal érettebb , felnőtt gondolkodás , jobban teljesít az ágyban is...
Mindegy...
12/16 anonim válasza:
40 feletti férfiak 99%-a szarul néz ki itt Magyarországon.
13/16 anonim válasza:
A munkatarsaim nagyreszt 40esek es spec a legtobb inkabb 70nek nez ki
Sorhas zabalas semmi sport intelligencia ha volt is addigra 0 lesz
15/16 anonim válasza:
40 vagyok es Pasi. Kinek kuldhetek kepet a testemrol? Kivancsi vagyok hogy trottyosnak tartotok e.
16/16 anonim válasza:
10-es és 12-es. 42 vagyok, heti 5 nap járok futni. Ez arra jó, hogy a futóversenyeken a 18-25 éves kigyúrt "terminátorokat" gond nélkül lefussam, miközben a tüdejüket kiköpik. Ennyit az állóképességükről. Ráadásul ócska sztereotípia, hogy egy 40-es vagy akár 50-es pasas nem nézhet ki jól. Ott ahol ti jártok lehet ilyenek vannak, de arról meg ti tehettek, hogy nem forgolódtok komolyabb körökben.:) ...és csak óvatosan jegyzem meg, hogy egy rakás 40-es nő lazán kenterbe veri testben, agyban, szexben a mostani 18-25 éves lány korosztályt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!