Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 eves lanyok, nektek nagy a szexualis etvagyatok?
Figyelt kérdés
En napi szinten kivanom, baratom azt mondja, szerinte heti 2-3x eleg.2019. nov. 1. 21:10
1/9 anonim válasza:
Oh akkor egész napokat képes voltam dugni :D
2/9 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy milyen a hangulatom.
3/9 anonim válasza:
Az enyém hatalmas. Ovulációkor pedig szinte kielégíthetetlen :)
(nem kérek "csajozós" privátot)
4/9 A kérdező kommentje:
Hat akkor csaknem velem van a baj...
2019. nov. 1. 21:15
5/9 anonim válasza:
Nekem nem. 19 vagyok de bármeddig el vagyok szex nélkül.
6/9 anonim válasza:
Minden tini lányt is hajtanak a hormonok.
Csak a lúzer srácok nem szexelnek.
Fiatalon mindenki más állandóan csinálja
7/9 anonim válasza:
Ha laza napom van akkor egész nap szexelnék én is. Csomoszor ha efoglalt vagyok akkor eszembe sem jut20L
8/9 anonim válasza:
Én 27 vagyok és majdnem minden nap kivánom. Olykor naponta 2x 3x is. Mensi előtt/alatt meg végem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!