Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az első dolog amit megnéztek egy meztelen nőn? A legelső
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 18:00
2/19 anonim válasza:
Az arcat ... es ahogy mosolyog ram :D ha a paromrol van szo .
6/19 anonim válasza:
A testalkatát, majd fentről lefele átszkennelem, és miután ezzel végeztem, nyugtázom, hogy már megint a női tusolóba mentem be, megfordulok és kimegyek.
7/19 anonim válasza:
CSÖÖÖCS... ha nagy, akk tuti azt...
Ha nem böki ki a szemet, akk arc, mell punci a sorrend.
8/19 anonim válasza:
Meztelen nőn általában a melleket nézem meg először. Nem tehetek róla.. olyan ez mint valami mágnes :D ha akarom, akkor se tudom nem nézni.
9/19 anonim válasza:
Ha meztelen, akkor nincs rajta semmi ugyebár. Akkor meg mégis mit nézhetnék rajta, ha nincs rajta semmi?? Normális??!! Margit!
Ha mégis van rajta valami, mondjuk cipő, akkor természetesen azt.
10/19 anonim válasza:
Mell és punci ha szemben áll ha háttal akkor nyilván a popó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!