Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen volt először szopni?
Figyelt kérdés
Főleg ha még friss az emlék.2019. nov. 1. 17:31
1/10 anonim 

válasza:

Nem friss, de az első szopás mindig emlékezetes szerintem! Nagyon izgi volt! :)
3/10 anonim 

válasza:

Fura volt de láttam a pasin, hogy nagyon élvezi így nekem is tetszett, kb 10 éve volt.
4/10 anonim 

válasza:

Nagyon jó volt mind kettőnknek 😊 ( szűz voltam az első szexuális együttet volt neki is nekem is) csak a vegen megkaptam hogy nem is vagyok szűz😂😂😂😂😂.
5/10 anonim 

válasza:

Nagyon jo volt.
2 eve volt kb. Kicsomagoltam a boxerbol a farkat es csak neztem :D
Aztan puszikaltam, simogattam, o meg mondta hogy gondolom kapjam be.
Kemeny volt, nedves, jo meleg.
Asszem ekkor szerettem meg a szopast :D
6/10 A kérdező kommentje:
Jól jönne nekem is egy ilyen lány
2019. nov. 1. 19:04
7/10 anonim 

válasza:

Nem friss.
Elég szar élmény volt. Előtte a srác kijelentett, hogy ő biztos nem nyal, de én azért leszophatom. Még nem akartam, ő kierőszakolta, majd ráhúzta a fejemet és majdnem lehánytam.
8/10 anonim 

válasza:

Nagyon féltem h rossz lesz és fájni fog neki. Kissé bizonytalan voltam. De egy idő után 69 pózban csináltuk és úgy valahogy jobban ment és élveztem is. Peresze ez se ma volt :D 22/N
9/10 anonim 

válasza:

Nagyon izgalmas volt, azota is imadom csinalni
10/10 anonim 

válasza:

Nálam kb fél éve volt az első és nagyon jó volt egyszerűen fantasztikus. Imádtam, főleg mert tudtam, hogy a párom is élvezi ami mégjobban tetszett. Nagyon jó látvány volt és izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!