Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincon túli pasik! Ti lefeküdnétek egy 16-20 közötti lánnyal?
Figyelt kérdés
Csak őszintén:)2019. okt. 31. 09:19
12/39 anonim válasza:
nagyon nagy örömmel, és kész is vagyok rá!
42/F
16/39 Lazy Lover válasza:
Igen le még fiatalabbal is
17/39 anonim válasza:
Másik oldalról tudok nyilatkozni: személy szerint nekem sokkal jobban tetszenek a 30 feletti pasik, az ágyban és azon kívül is jóval igényesebbek, mint a velem egykorúak. Legyen alkalmi vagy kapcsolat, sose választanék már “fiatalabb” pasit.
19/L
18/39 kisördög1 válasza:
"17": Végre az érintett oldalról is valaki :)
20/39 anonim válasza:
Én pont le akarnék feküdni mostanság egy 16-17 éves lánnyal.
Vége lett egy komoly kapcsolatomnak, a következőt olyannak szeretném, hogy már elvegyem feleségül, de addig ezt összehoznám, mert nagyon izgatja a fantáziámat. F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!