Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csúnya punci mennyire veszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya punci mennyire veszi el a kedveteket, fiúk?

Figyelt kérdés

2019. okt. 29. 22:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%

22vagyok, ha szerinted ciki hogy 3novel szexeltem am legyen.

Mondjuk szerintem ez teged minosit, nem engem hogy első randin megdugatod magad.. Jar a taps.

2019. okt. 30. 08:20
 22/25 anonim ***** válasza:
93%
9-es vagyok, tehát volt akinek 3 barátnője volt (nekem is) és az alapján is hozzá tette hogy nem undorítja el az olyan punci amit rondának látnak, ez nem csak azt jelentheti hogy arról a 3 ról van szó csak, a neten is láthat sok mindent az ember, magánybomba tapasztalt vagyok abba sajnos :D Én még mindíg azt mondom a punci az punci, a SZERETŐ NORMÁLIS LÁNY az pedig ritka. Dugni szinte bárki megdughat bárkit ebbe a szar világba, de szeretetből csinálni, na az az igazi, a punci kinézete ellenére is lehet jó ha SZERETED akkor nem undorodsz tőle alapból sem, elképzelni nem tudom milyen pina lehet amire egy srác azt tudja mondani hogy "köszi ezt nem".. Még ha valami 60 éves nőről lenne szó elhiszem, de ahogy a kérdező írta a színe miatt is.. :'D Nekem meg a farkam barnás, és akkor most mi van? Ettől már undorító leszek, vagy mi? Nem a farkam miatt nem szeretnek engem, hanem mert nem bulizok mint egy idióta, nincsenek társaságaim/barátaim, és sose volt és nem is lesz egyéjszakás kalandom meg ilyenek, na ezért kiutálják az embert, de egy Igazi ember Igazi SZERETETBŐL se nem a pina kinézetére se nem ilyen hülye külsőségekre megy mint hogy legyen rajtad 2 liter smink meg hülye kihívó szar ruha, hanem hogy legyél hűséges és tudj Szeretni. Az az ami a lényeg. legalábbis részemről egy "furcsa" pinával nem fogják sem a szeretetettől sem a dugástól nem fogja elvenni a kedvem senki :)
2019. okt. 30. 14:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem az tetszik ha kilóg!mindenkinek más a kedvence,ezen ne idegeskedj
2019. nov. 2. 19:05
 24/25 anonim ***** válasza:
21, nagyon kevés férfi tud jól, ritmusossan, gyorsan, sokáig dugni. Derüljön ki az első randin, ha béna, akkor úgyse lesz folytatás.
2019. dec. 4. 10:24
 25/25 anonim ***** válasza:
47%

#24 te is úgy vagy lany vagy nő mint én.

37 F

2019. dec. 4. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!