Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a fajta "lábfétises" vágy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fajta "lábfétises" vágy mennyire lenne nektek elfogadható, lányok?

Figyelt kérdés
a lábfétis viszonylag gyakori dolog, viszont. én szeretek mezítláb különböző felületeken járkálni, mert jó érzés. és már elég régóta izgatja a fantáziámat hogy milyen lehet a talpamat összeérinteni egy lányéval. ha felhznám ezt neked kedves válaszadó (női nemű), hogyan reagálnál?
2019. okt. 29. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Összeérinthetjük a talpunk, ha ez neked jó. Én is szeretek mezítláb mászkálni, de én ezt nem tartom fétisnek.
2019. okt. 29. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mezítláb járkálni hasznos - segít edzeni a harántizomokat, a lúdtalp legjobb ellenszere.

Egyébként nem annyira ördögtől való dolog, mármint hogy össze szeretnéd érinteni a lábad a partneredével.

2019. okt. 29. 22:51
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, sokat jelentenek. azt hittem, hogy ha előhozakodok ezzel bárkinek is akkor ki fog nevetni (és most itt nem a mezítláb sétálós részről beszélek.:)
2019. okt. 29. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen rendben van, én is benne lennék :p
2020. máj. 24. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!