Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Anális szex után kb....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Anális szex után kb. mennyi ideig lehet érezni, hogy análoztatok?

Figyelt kérdés
Milyen ez az állapot? Fájdalom, vagy csak szimplán érezni, hogy popsi szex volt?
2019. okt. 29. 17:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Ha jól volt csinálva, másnap még szoktam érezni.
2019. okt. 29. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Napokig nem lehet rendesen ülni és a fingást is nehezebb visszatartani.
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Szimplán érezni h jártak ott picit olyan mintha nyitva lenne lyuk de nem fájdalmas.

Egy 15 perc

4/13 anonim ***** válasza:
91%
Erzem hogy ujra szeretném
2019. okt. 29. 17:15
 5/13 A kérdező kommentje:
1-es Hogy érted, hogy jól van csinálva? Ha rosszul, több napos sztori?
2019. okt. 29. 17:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Méretfüggő is ?* a kérdésből lemaradt.
2019. okt. 29. 17:25
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Pár perc... de én napi többször kimosom magam, és mindennapos az anál, már lassan 10 éve szinte kihagyás nélkül. Olyan, mint másnak az orál, alap.
2019. okt. 29. 19:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem attól függ h előtte mennyire voltam kitágítva, ellazulva.

ha nem voltam kitágulva rendesen akkor még másnap is fáj leülni. ez amúgy nagyon nem ajánlott egészség szempontjából. de azért ritkán, előfordul ilyen.

ha meg minden oké, akkor utána 15-20 percig még olyan furán kitágult érzés, még pár óráig érzem kicsit, de nem kellemetlen egyáltalán. másnap már semmi.

2019. okt. 29. 19:32
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező valószínűleg arra gondol az 1es hogy jól seggbe lett rakva

Amúgy igen méret függő is vastaggal fájdalmasabb vékonnyal kellemes legalább nekem

Vastaggal aktus után kb azt érzed mintha elkapott volna a hasmenés ami savas volt h meg győtörte a bélrendszert és a lyukat.. ülni nem fájdalmas de egy fél napot nem érzed komfortosnak magad és nincs semmihez kedved csak gubbasztast enyhe depivel jár mintha meg lettél volna,gyalázva

2019. okt. 30. 06:10
 10/13 anonim ***** válasza:
32%
#3as voltam
2019. okt. 30. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!