Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi segíthet ilyen esetben?
Őszintén egy kicsit kínos, amit most leírok, de hátha valaki volt így és tud segíteni!
Az a helyzet, hogy 2 hétig, nem találkoztunk a párommal.
Nagyon szeretem leszopni.
Amikor hazaért, neki is estem és hát, jól elhúztam az élvezetét, szerettem volna kiélvezni, hogy végre együtt vagyunk, mélytorkoztam is és hevesen dolgoztam a nyelvemmel és a számmal is.
Most jön a kínos rész, szerintem, begyulladt a rágóizmom, mert szinte alig tudom kinyitni a szám, mert a bal oldala rettenetesen fáj.
Ez, 2 napja történt. Először a bölcsesség fogamra gondoltam, de most, hogy jobban inkább az állkapcsom fáj, arra gondolok, hogy a kihagyás utáni szopás lehet a ludas a dologban...
Járt már így valaki? Mi segített?
Vagy, csak én vagyok ilyen szerencsétlen?!
(Igen, nyugodtan lehet nevetni, én is azt tenném, ha tudnék...)
Orvos?
Természetesen nem kell őszintének lenni. ;)
Max egy napot várj vele, de doki lesz a vége, mert ez nagyon rossz így.
Semmi nevetnivaló nincs ezen. Szereted a szexet, mind minden egeszséges nő.
A dokinak az előzményt nem kell tudnia.
Igen...ezt nem írtam.
Az orvosom a héten szabin van, idegenhez meg nem szívesen mennék, addig is ötletek?
De köszönöm szépen a kedves segítséget, kedves első!
Nem tudsz mást csinálni csak várni 1-2 napot aztán ha nem javul akkor orvos de neki ne mond el ezt a történetet.
Nagy valószínűséggel csak izomláz mert 2 hétig semmi aztán egy maratoni orál, hamar elmúlik majd.
Ez nem vicces, tudom milyen xar, én is voltam már így. De pár nap alatt elmúlott.
Csak azért vigyázz az ilyen kérdésekkel, mert privátban mindenféle kanos balf-sz írogatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!