Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lesz@rom, bedobom a törülközöt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz@rom, bedobom a törülközöt nem hajtom magam a lányok miatt. Normális, hogy 26 évesen egy csók se jött össze?

Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 12:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%
Valszeg csúnya vagy ha nem jött össze egy csók se, tehát normális.
2019. okt. 28. 16:49
 22/33 anonim ***** válasza:
31%
Kedves kérdező! Az első számú probléma az hogy picsogsz mint valami tizenéves kiscsaj aki nem kapta meg a pónit szülinapjára. Nem túl férfias jellemvonás pláne 26 évesen! Nem jött össze semmi? Ez van barátom. De tűrd férfiként és találj rá megoldást mert van megoldás. De ha pukkadozol meg nyavajogsz meg ilyen baromságokat írsz/gondolsz hogy kaparjanak èrted a nők abból nem lesz semmi. 26 évesen nem jött be a dolog a nőknél ez azt jelenti hogy valamit rosszul csinálsz. Szerinted majd fognak èrted kaparni úgy hogy mikor te kapartál akkor is letojtak? Nem valószínű szóval gondolkozz el egy picit, változtass látásmódot, ne picsogj, és lègy fèrfi!!
2019. okt. 28. 19:33
 23/33 anonim ***** válasza:
95%
Van aki szerint már 17 évesen is ciki, fiúk és lányok részéről. Szerintem nem. Én ugyan még csak 21 vagyok, férfi (22 lassan 2 hónap múlva), és én nekem sem volt még semmi. Majd lesz, próbálkozni fogok én is, de nem a munka, kocsi, pénz árára. Ha lecseréltem a kocsit jövőre, le raktam a motoros jogosítványt, akkor majd utána lehet szó bulizásról, társkeresésről és szexről. Nem azt mondom, hogy nem kívánnám, masztizni szoktam én is, ettől függetlenül magammal szeretném foglalkozni, egyenlőre. :D
2019. okt. 28. 20:48
 24/33 anonim ***** válasza:
33%
“Picsog a nénikéd” ebből is látszik hogy 26 évesen mennyire érett vagy. Ha nem tetszik más véleménye akkor nem kell kérdezni semmit és nem bántanak meg cimbora.
2019. okt. 29. 05:37
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Ez bizony p.icsogás. Még csak a kérdésnek sincs értelme, ez nem kérdés, semmit nem akarsz megtudni, csak siránkozol.
2019. okt. 29. 07:57
 26/33 A kérdező kommentje:
Haha
2019. okt. 29. 09:28
 27/33 anonim ***** válasza:
40%
Hát, remélem, nem is lesz olyan szerencsétlen lány, aki akár szó szerint, akár átvitt értelemben az öledbe pottyan...
2019. okt. 29. 09:32
 28/33 A kérdező kommentje:
Kedves tőled 28as viszont kívànom a legjobbakat
2019. okt. 29. 09:35
 29/33 A kérdező kommentje:
Najó visszaszívom nincs kedvem vitázni
2019. okt. 29. 10:13
 30/33 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen stílussal? Bocs nem.

Azon nem gondolkoztál, hogy BENNED van a hiba? Ha 26 év alatt mindig csak elutasítottak, ott veled van a gond.

2019. okt. 30. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!