Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha a macskám seggét nézem és arra verem?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 09:14
2/16 anonim válasza:
Az a gáz, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal a szünetben. A jó hír, hogy ez csak egy hetes.
3/16 anonim válasza:
Nem gázabb, mintha a kecske seggére vernéd.
4/16 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz menjek?
2019. okt. 28. 09:16
6/16 anonim válasza:
Én nő vagyok, de miért kell valamire verni? én ha masztizok akkor felőlem mehet sorozat, film, bármi. Masztizok az érzésre koncentrálok, nem arra ami megy. Szex közben is, van hogy focit nézünk vagy főzünk. Mehet akármi, szexelünk... vagy masztizok. Ha nézek egy filmet és masztizni akarok, akkor masztizok, nem kapcsolom ki.
7/16 anonim válasza:
Menjéé, de az már kevés lesz.Pszichiáter kell inkább.
Ja, és szegény macska...milyen aberrált gazdája van.
8/16 anonim válasza:
Ien nagyon gázTe nem dolgozol ilyenkor?
9/16 A kérdező kommentje:
Anyámmal élek
2019. okt. 28. 09:33
10/16 anonim válasza:
Anyádat kérdezd meg, hogy mit szól hozzá, hogy a macska seggére izgulsz fel.Kíváncsi lennék a válaszára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!