Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha szerintem nagyon tiszteletre méltóak a prostik és azok a lányok akik pénzt fogadnak el szexért?
Figyelt kérdés
Szerintem attól eltekintve, hogy a testüket árulják tiszteletre méltóak és sok pasi szex közelébe sem jutna, ha nem lennének.2019. okt. 27. 21:42
1/10 anonim válasza:
Miért is kellene őket lenézni?
Legősibb szakma. Aki ha jól végzi a munkáját meg is becsülik
Többi meg álszentség
2/10 anonim válasza:
Nem. Tisztelni ezert nem fogom oket. Alantas es erkolcstelen munkat vegeznek. Viszont mint emberek megerdemlik az egyenlo banasmodot es alapveto emberi tiszteletet. De nem azert ami a munkajuk, hanem azert mert ok is emberek
3/10 anonim válasza:
Tényleg tiszteletre méltó, hogy pár ezer forintért eladják a testüket mindenféle jöttmentnek...
4/10 anonim válasza:
Tisztelni nem fogom oket, de nem is itelem el. Amig van ra kereslet, valakinek ezt is csinalni kell...
5/10 anonim válasza:
"Alantas...erkölcstelen"
Ha nem lenne kereslet, nem lenne kínálat
6/10 anonim válasza:
Na meg mitől olyan nagyon alantas?
7/10 anonim válasza:
Igen, itt a problema hogy kereslet is van. Nem azt mindtam hogy ok az egyeduli erkolcstelen emberek a tarsadalomban. Bar igy lenne..
8/10 anonim válasza:
7#
Örökké lesz, régen szokás volt fiúknak először prostival. Sokszor ma is
9/10 anonim válasza:
Inkább az lenne a tiszteletre méltó ha fizikai munkával keresnék meg azt a pénzt. Nem a testükkel. L
10/10 anonim válasza:
Én sem ítélem el őket! Sőt! Elismerésem, hogy sok esetben tudják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!