Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nedvesedek izgatásnál, ez zavaró a férfinak?
Ha a fiúdnak nem tetszene, már elváltatok volna egymástól. Örülj, hogy nedvesedsz (bármennyire), minthogy száraz légy. Jobb így, ahogy van. Az illat velejárója a szexnek.
Ffi.
engem egy picit zavar, és jól érzed, pont nyalásnál, ha túl sok cucc folyik a számba...de sokkal rosszabb lenne a fordítottja, hogyha kiszáradnál szex közben, vagy be sem nedvesednél kellően és mindig elő kellene nyalni a puncit, mielőtt behatolok (bár ezzel sincs probléma)
-szóval inkább ez, mint a másik véglet
Hidd el jó az hogy ilyen vagy.
Voltam már olyannal aki nem igazán tudott nedvesedni és fájdalmas.
És voltqm olyannal is aki tocsogott. Imádtam hogy nyalásnál már fültől fülig olyan vagyok. Kifejezetten izgató.
Ez egy teljesen pozitív dolog, ürölj neki.
De ha zavar, készíts oda törlőkendőt (nedves popsitörlő), és azzal töröld le magad időnként.
De mondom, felesleges, ez jó dolog.
Nyugi,az a jó,ha ennyire nedvesedsz!
Sokkal inkább ez,mint ugymond száraz legyél!
S nem,nem rosz így hozzád érni,no és nem undorító,sőt!!!
Én szingli pasiként nagyon tudnám élvezni,főleg,ha mondjuk én nyalhatnálak akár...
Mert sajna jelenleg semmilyen partnerem sincs,még erre sem!
Mindegy,én bizti nagyon tudnám élvezni veled a sex minden formáját!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!