Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek mekkora mell tetszik?
Mekkora lenne nektek ideális? (mondjuk nem csak egy alkalomra, hanem mondjuk egy kapcsolatban)
Egy 170 centis és kb 55-60 kilós, vékony lányon melyiket látnátok szívesen?
Azért nekem mondjuk ha nyakba lenne a mellem az nem tetszene, meg nem is arányos de érdekel a férfioldal is.
Itt egy kép kb a kosárméret belövésére.
C-D-E-F, mivel alapból nagy mell párti vagyok.
Volt már szerencsém F-es mérettel,na az olyannal lehet jó dolgokat művelni sex közben😉
30/f
Hát nekem van egy elképzelésem, hogy milyet szeretnék (nem azért írtam, hogy most tudjam meg) de azért érdekel, hogy ki, milyet tart szépnek, mert plasztikás csoportokban kb ha D alatt van a kosárméret, akkor rögtön megkérdezik, hogy akkor minek kellett a műtét? :D És szerintem attól, hogy valaki akar nagyobbat, nem kell hogy labda legyen.
És sajnos nem sok minden van amiből tudnék "gazdálkodni" az A kosarat se tölti ki igazán ami van, push up meg már nagyon nyom és rengeteg ruhát nem tudok felvenni, amit melltartó nélkül lehetne, ha nem akarom azt, hogy látszódjon hogy milyen lapos vagyok.. (gondolok itt majdnem átlátszó, hátul fullosan kivágott ruhákra, vagy akár valami kis csipke melltartóra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!