Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok már a szomszédotokat szexelni? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Panel révén a szellözők jól vezetik a hangot és nagyon izgató volt..2019. okt. 27. 14:17
11/23 anonim válasza:
Minket hallhattak már. Az egyik szomszéd nyugdíjas, a másik lakásban főiskolás srácok laknak albérletben, csupa pattanásos nyomi arc, úgyhogy ha a barátnőm átjön akkor biztosan hallják és áll nekik. Mi élvezünk ők meg csöpögnek :)
12/23 anonim válasza:
A felső szomszédot rendszeresen hallottam. Egy darabig egész izgató volt, aztán egy idő után már annyira nem.
Ha én hallottam őket akkor valószínű én is okoztam már az alsó és felső szomszédnak 1-2 kellemes pillanatot vagy bosszúságot.
13/23 anonim válasza:
en nem csak hallottam hanem láttam is.és egy ismert zenész énekes pár volt..egymas mellett laktunk ,nyar volt és nyitva volt az erkélyajtajuk es velunk szembe egy csupa tükör iroda haz volt,,lovagolt rajta sikongatott,az egesz utca hallotta,en meg láttam is öket,elejétöl a vegeig,ki is csaptam rájuk
14/23 anonim válasza:
Nem, családi házban lakok :D, irigy lennék annyi biztos.
15/23 anonim válasza:
Szüleimmel családi házban lakunk, a barátomnak társasházban van lakása, de tök kihalt, idősebbek lakják, ezért a mindennapokban nincs ilyen élményem, sajnos.
Amikor hotelban, nyaraláskor hallottam szex hangjait a szomszédból, az nagyon izgató volt.
24L (B)
17/23 anonim válasza:
Minket hallottak :) egy régi albérletemben történt, és valaki még egy levelet is irt, hogy nem akarja hallgatni a nyögéseinket :D én mondjuk eléggé szégyelltem magam ezek után, nem sokra rá el is költöztem onnan (de nem emiatt :))))
18/23 anonim válasza:
Nem tudom, milyen érzés volt, ezt tőlük kéne megkérdezni, de tőlük nem akarom.
19/23 anonim válasza:
Rideg érzés volt, még jobban rám jött a magány érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!