Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal vagyok, de nehéz elérnem teljes erekciót?
Figyelt kérdés
20as éveimben járok, és 1-2 éve tapasztalom, hogy nem tudok teljes erekciót tartani, biztos tudjátok azt az állapotot, hogy kemény, de nem kőkemény. Önkielégítésnél és ha nővel vagyok akkor is.
Tesztó szintem alacsony lenne? Próbáltam már, hogy nem vertem egy hétig, de utána is ugyan ilyen.
Gondolom 40 évesen már csak kamagrára meg ilyenekre számíthatok :D
2019. okt. 27. 13:11
2/5 A kérdező kommentje:
Eléggé, heti 3-4 edzés, viszont mellé kemény fizikai munka is. Azon gondolkozom, hogy lehet amiatt nincs semmi energiám, de hétvégén se jobb a helyzet :\\
2019. okt. 27. 13:22
3/5 anonim válasza:
Ami kell:
jó minőségű étel (sok hús, zöldség);
sok alvás (napi 8 óra);
stresszcsökkentés (nem idegeskedsz apróságokon, esténkén 1-2 ital)
5/5 anonim válasza:
#3 Nekem ezek közül egy sem teljesül, még sincs semmi gond a merevedésemmel (ahogy a többi, egészségtelenül élő huszonévesnek sincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!