Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izmos csajok is szeretik a gyengédséget?
Figyelt kérdés
Szeretik a lágy szeretkezést, óvatos-alapos nyalakodást?
Vagy inkább dominálni akarnak?
Kort, nemet és tapasztalatot is kérek.
2019. okt. 27. 00:59
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló. Kort, nemet és tapasztalatot is kérek
2019. okt. 27. 01:41
3/11 anonim válasza:
#1: Én konditerembe járó csajjal feküdtem le, aki nagyon erősnek és dominánsnak érezte magát, és nem engedte, hogy rendesen befejezzem az előjátékot. Szerintem megbánta, de ezt így sose jelentette ki. Azóta inkább kerülöm a hasonló csajokat, és megmaradok a cukik mellett. 18/F
4/11 A kérdező kommentje:
Egy izmos csaj miért ne lehetne cuki?? Nem is értem a logikát. A cukiság részben belülről fakad, de az biztos hogy az arcra is kiül.
2019. okt. 27. 01:50
5/11 anonim válasza:
Akivel én találkoztam az izmos csajok közül, azok inkább belevalóságot sugároztak, mint cukiságot. Bár lehet, hogy máshogyan értelmezzük a fogalmakat, és elbeszélünk egymás mellett.
6/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg máshogy értelmezzük a cukiságot, igen. A nők nem mindig egyformák. Sokan szeretik játszani az érzéketlen jégkirálynőt, meg a megmondóembert. Próbálj meg az "álarc" mögé látni. Engem mindig ez motivál, és hatalmas eufória, amikor a magabiztosság mögött megcsillan a leányka.
Én ezt nevezem cukiságnak.
2019. okt. 27. 02:03
7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy izmos lánnyal/nővel még nem is beszélgettem, szóval fogalmam sincs, hogy ők milyenek. Ezért is tettem fel a kérdést
2019. okt. 27. 02:04
8/11 anonim válasza:
Nekem nem jött be, semmi gyengédség vagy romantika nem volt benne.
9/11 anonim válasza:
Izmoss vagyok ( nem férfias) finoman, lágyan szeretem. L. (Kort nem írok és privátot sem kérek)
10/11 anonim válasza:
Igen, én gyengédségre vágynék egy párkapcsolatban. Még úgy nem voltam senkivel, de attól még, hogy kondizok és izmos vagyok, igenis vágyom a gyengéd érintést.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!