Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen raktak meg titeket a legjobban?
Figyelt kérdés
Volt olyan emlékezetes szex, amire szívesen emlékeztek mert kielégítően megraktak titeket?
Mitől volt olyan jó?
2019. okt. 26. 20:10
11/11 anonim válasza:
20 évesen egy fekete pasival volt szexkapcsolatom, nagyon keményen bánt velem de kellően odafigyelt rám. Az első alkalmam vele olyan volt, mintha mégegyszer elvesztettem volna a szüzességemet. Érzelmek nem voltak. 22 évesen ismertem meg a mostani páromat, akibe nagyon szerelmes vagyok azóta is. Nagyon emlékezetes volt az első szex, mert egyszerre volt romantikus és szemtelen. Én pedig kissé szégyellős voltam, de aztán teljesen el tudtam magam engedni és nagyon jó élmény volt. Azóta is imádok vele szexelni és ha nincs velem és masztizok akkor is rá gondolok, és remélem ez még nagyon sokáig így lesz :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!