Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinaljak, hogy csillapitd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, hogy csillapitdam a vagyamat?

Figyelt kérdés

Vege lett a kapcsolatomnak, isszonyatosan kivanom a szexet! Ilyen meg nem volt. Fizetos nohoz nem akarok menni, regi lanyok akikkel anno volt valami mind kapcsolatban vannak.

Mit kene csinaljak, hogy csillapitsam a hatalmas vagyamat?

2019. okt. 26. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi ismeretlennel
2019. okt. 26. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el este szórakozóhegyre vagy Tinder.
2019. okt. 26. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
A kérdező egy bunkó... Én voltam itt az első válaszoló, rámírt... Csak miután másodszor kérdezte akkor írtam le, hogy nő vagyok. Erre jött, hogy ismerkedjünk... Mondtam, hogy sajnos az nem fog menni, max az itteni beszélgetés mert bár laza kapcsolatban vagyok, kikötés, hogy csak lánnyal lehetek úgy... Erre megkaptam, hogy kamu vagyok és erre verem.
2019. okt. 26. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Szánalmas. :D Itt mindenki kamu, rólam is azt hiszik. Milyen férfi lehet szerinted, hogy itt kér tanácsot? :D Ha lenne töke, akkor elmenne szórakozóhelyre vagy ismerkedne bárhol. Biztos valami nyominger. :D
2019. okt. 26. 16:36
 5/5 Noren1989 ***** válasza:
Verjed, Baràtom, szorgosan.
2019. okt. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!