Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled hogy valakinek tévedésből odanyultal mert osszetevesztetted pl hátulról valakivel?
Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 11:39
2/8 anonim válasza:
Nem nyúlkál senki nyilvános helyen, otthon meg nincs kivel összetéveszteni
3/8 anonim válasza:
Régi pesti legenda: a feleség nem tudta, hogy a férje szerelőt hívott a mosógéphez, és az a kulcsot a szomszédtól megkapta. Amikor hazaért, a konyhabútor alatt kuporgó alakról azt hitte, hogy a férje, és mivel rávágyott, hát alányúlva megmarkolta a nadrágja elejét. A szerelő akkorát ugrott, hogy beverte a fejét, elájult. Az asszony ijedten hívta a mentőket, akik a hordágyon a lépcsőházban vitték a "beteget", közben kérdezték, hogyan volt a baleset, de a röhögéstől elejtették, így eltört a karja.
Az olasz mondás szerint: si non e vero, e ben trovato. (Guglizd ki.)
4/8 A kérdező kommentje:
Erről a legendarol/viccrol jutott eszemben a kérdés. Annyi meredek dolog megesik. Ki tudja talán ilyen is van!
2019. okt. 26. 12:11
5/8 anonim válasza:
Úgy olvastam, hogy odanyaltál-haha
6/8 Noren1989 válasza:
A legrosszabb este, hogy egy csaj vàllàt megfogtam, abban a tudtaban, hogy az aktuàlis nőm.
#tucatr1banc
8/8 anonim válasza:
Egyszer vártam a pasimat a vonatállomáson és hívott hogy 10 percet késik. Mondom oké, akkor elmegyek veszek addig bérletet, de az bőven meghaladta a 10 percet. Megyek visszafelé, már este felé volt, sötétedett. Láttam egy csávót aki hátulról ugyanúgy nézett ki mint a barátom, meg ugyanolyan bőrkabátja volt. Óvatosan odaszaladtam, rácsaptam a seggére, és azt mondtam neki hogy "Szia szexyfiú" Mikor hátrafordult akkor derült ki hogy nem is ő az... Mondanom sem kell mennyire kínos volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!