Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Óvszerrel lehet vadul szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszerrel lehet vadul szexelni? Nem fog lejönni?

Figyelt kérdés

Nagyon szűk vagyok és volt már ilyen gond egy korábbi, futó párkapcsolatomnál. A srácnak mindig lejött...

Ez miattam van, vagy nem lenne szabad lejönnie?

2019. okt. 26. 05:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vadul csinálni óvszerrel, három ok miatt tud lejönni: nem megfelelően veszik fel (nincs tövig letekerve), nem megfelelő a méret, nem áll rendesen.
2019. okt. 26. 05:32
 2/6 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Lehet
2019. okt. 26. 07:40
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Maradjunk a bőséges síkosításnál.

Nekem ilyen esetben megesett, hogy kiszakadt.

A korábbi srácnál valszeg rosszul választottatok kotont, vagy hamar elment a kedve, isten tudja.

2019. okt. 26. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Anàlba könnyen szakad. Lecsúszni nem szabad neki.
2019. okt. 26. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ezt a csütörtöki napom bizonyítja. :) Arra azért oda kell figyelni, ha esetleg menet közben csökkenne a nedvesség, mert akkor a gumi jobban szakadhat, de ha kéznél van a síkosító, ugyanúgy lehet csapatni. :) Aktus közbeni lecsúszás még nem volt, szerintem akkor lehetséges, ha közben gyengül a merevedés, s emiatt lejöhet a gumi a nagy ki-be mozgásban. Oda kell a pasinak olykor pillantania, hogy minden rendben van-e.

n36

2019. okt. 26. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet de nyilván nagyobb a megterhelés és könnyebben szakadhat. A sikosito még nem annyira jó ötlet. Az összes dobozan rajta van hogy ovszerrrel használni nem javasolják. Akár szilikon akár víz bázisú. Még ha az óvszer saját márkáját veszed is. Lecsúszni nem szabadna neki. Valószínű a merevedés nem volt akkora és lejjebb csúszott. Bár nálam a huzamosabb szexnél is lejjebb jött,pedig kőkemény voltam és rendesen tettem fel. Mintha megnyúlt volna. Bár ezeknél az aktus olyan nem öt perc volt. Nem akarom kiírni az időt a sok troll miatt.
2020. jan. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!