Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amiért izgat ez? Más nő is van így? 42 éves férjes nő vagyok de a fiatal srácok izgatnak.
Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 03:36
1/12 anonim válasza:
Amiért sokunkat a fiatal lányok izgatnak. Ki tudja, ilyenek vagyunk...
2/12 anonim válasza:
Igen vannak ilyen nők, bár ettől a nők többségének a szemében még a korabeli férfiak a vonzók.
3/12 anonim válasza:
Találkoztam régebben amíg fiatal ártatlan szűz fiú voltam 😇 , 1-2 idősebb nővel, aki kinyilatkoztatta, hogy megrontana 😂 .
Akire leginkább emlékszem, az félelmetes 50 körüli férfias hölgy (büfés néni) volt, elég szókimondóan tudtomra adta, hogy elkapna, inkább nem hallottam meg zavaromban 😂 .
4/12 anonim válasza:
Én meg 30 éves nős férfi vagyok, és izgatnak az idősebb nők... ez van.
5/12 anonim válasza:
Bárcsak ilyen lenne az én tanárnőm is 😜 16/f
6/12 anonim válasza:
Ez vicces, én 30 éves nő vagyok, az utóbbi hetekben figyeltem meg, hogy teljesen rá vagyok kattanva a 40es férfiakra. Annyira szexik, szerintem rájuk lehet mondani azt, hogy igazi férfi. Nem ilyen nyálas, 30 kilós gyerekek, mint a mai huszonévesek. :D
7/12 anonim válasza:
45 vagyok. Engem is nagyon izgatnak a 25 30 évesek. Totál rájuk vagyok kattanva pedig az anyjuk lehetnék.
8/12 anonim válasza:
22-26 éves korom között a szexiparban dolgoztam. Tanúsíthatom hogy nem vagy vele egyedül, sőt többen vagytok mint gondolnád. Csak a nők jobban álcázzák magukat.
28/F
9/12 anonim válasza:
Próbáld ki aztan rajössz kb semmit nem tudnak.
Aki tud is valamot az kb 38 + .
Sok sikert
Ebben a korban iszonyat magas a libidónk azert jönnek elő bennünk ezek a nemnormalis vágyak. Persze ez sem mindenkinel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!