Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legextrémebb szexuális vágyaitok?
Figyelt kérdés
Megéltétek már őket?
Nemet és kort is írjatok!
2019. okt. 25. 19:58
21/27 anonim válasza:
Azabaj ha leírom mindig törlik... Az örökkévaló :)
22/27 anonim válasza:
Valamiért nem tudom elhinni hogy ennyire nincs normális és rendes fiú egyik korosztályban sem.
Ilyen dolgokról, pedig lemondtam mert úgysem attól leszel boldog hogy egy vágyad megéled. Igazából egy szint prűdség alá ne menjünk, illetve hagyjuk ezeket a felcsatolhatós hülyeségeket meg a pisi kakit. A kettő között hajlandó vagyok engedni:)
23F
23/27 anonim válasza:
Ló, törpe, 14 éves lány és fiú.
35F
25/27 anonim válasza:
A szabadban szexelni. Még nem éltem meg.
26/27 anonim válasza:
#24 milyen jó lenne ha a vágyak találkoznának...mennyire jó és könnyű lenne az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!