Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, melyik tetszik jobban?
A fizikai munkában edzett, vagy a sport által kifejlődött férfi test?
Őszintén! Az indulatokat meg hanyagoljuk. Az osztályharcot szintén. Eddig milyen pasikkal volt dolgotok (szexuálisan), hány évesek vagytok?
Teljesen mindegy ha azt vesszuk h mindketto ugyanugy nez ki nem?:D izmot tobbfele modon lehet noveszteni, allokepesseget javitani. A vegeredmeny ugyanaz, igy mindegy h hogy erte azt el (Kivetel aki koxol)
Nem altalanositok de a fizikai munkaban edzett ferfiak tobbsege sajnos nem tul eszes. Pont ezert vegeznek fizikai es nem szellemi munkat. Nalam ez viszont hatranyt jelentene mert nagy lenne a kulonbseg koztunk ertelmi szinten, ami ellehetetlenitene a kapcsolatot. De mondom: tisztelet a kivetelnek
1-es! Gondolod , hogy a doppingszert csak a gyúrósok használnak?
3-as!
"azt vesszuk h mindketto ugyanugy nez ki nem"
Nem. Nézz meg egy sportolót, aztán egy segédmunkást.
Egyébként hagyjuk a sztereotipiákat (értelmi szint, doppingszer, miegymás). Direkt kértem...
Persze a korotokat sem irtátok le. Kérem potolni
A Fizikai munkával Edzet férfi Erősebb és Talpraesettebb
Nem mondom azt hogy egy kondis srácban nem lehet erő... De számtalanétól láttam példát hogy ami egy Mezei "pataszt munkás " férfinek ment.. abba egy kis kondis gyik huszár majd bele szakadt és kifeküdt még segítség is kellett mert Egyedül nem ment neki ... szánalmasoké ilyesmit látni
N
A sport által kifejlődött izmos pasi. De itt fontos kikötnöm, hogy tényleg a sportok, és nem a kondi által. Eddig úgy hozta az élet hogy mindig sportolóval jártam, egyetlenegy alkalommal volt kalandom egy olyan pasival aki fizikai munkát végez. Valahogy a sportolóknak jobban ki van dolgozva az izomzata(valószínűleg mert az edzéseken hangsúlyt fektetnek rá) szóval ez valamilyen pluszt ad nekem. Illetve nagyon sok sportolóknak egy-egy meccs után(csapatsport) olyan jó nagy a szexuális étvágya, és olyan kis kielégítetetlennek tűnnek. Ilyenkor olyan jó kis feszültséglevezető szexek szoktak lenni:D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!