Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 40 év körüli nők sokkal inkább cserélnek szexuális képeket, mint a 20-30-as korosztály?
Kb 30 nővel cseréltem már itt meztelen képet, de nagy részük 40 éves korosztályhoz tartozott. A fiatalabbak alig-alig voltak benne.
Mi ennek az oka?
30F
Azert mert egy normalis no nem kuld kepet. Viszont egy 40es hazas no mar elegge kiszolgaltatott helyzetben van, nem nagyon tudnak mar maguknak pasit fogni, viritani kell valamit. Mig egy huszoneves csaj lep kettot az utcan es felszedett 5 pasit:D a 40esek keves faszinak kellenek. A fiatal pasik korukbelit vagy fiatalabbat keresnek, az idosebb faszik korukbelieket mar nem nagyon, inkabb fiatalabb korosztalyt preferaljak. Tehat a 40es nok maradnak azoknak akiknek nincs penzuk se jo melojuk vagy a kivancsi fiatalabb pasiknak (de nem tudnak majd olyan teljesitmenyt nyujtani mint egy fiatalabb igy ez se tart sokaig). Szar ugy. Lehet h van aki jo az agyban de a testuk mar nem olyan mint 20 evesen, a boruk se feszes, sokan kicsit tulsulyosak is. Aztan meg ha tojtak par pulyat a szerencsetlen ferjuknek akkor aztan meg mar odalent se tul jok az allapotok. Striakrol megnyilt hasizomrol nem is beszelve.
Hozzatennem akinek van egy csoppnyi esze legyen az 20 vagy 40 eves nem kuldozget kepet a neten. Szoval emiatt es a fentebb irtak miatt nem nagy fogasok ezek a nok hidd el:D
Talán:
-Nem zavarja őket, hogy egy random ember lássa az intim részeiket
-Tudják, hogy csinálják úgy, hogy ne élhessenek vissza vele
-Tudják hogy valakinek örömet szereznek ezzel
-Nincs belőle hátrányuk
-,,Mert miért ne?" :D
Én is szoktam küldeni/cserélni intim képeket itt, s nekem (röviden) ezek az okaim. Bár én pont kakukk tojás vagyok a 18 évemmel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!