Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2 cm-rel összement a péniszem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 cm-rel összement a péniszem. Elhízás vagy nem használás okozta?

Figyelt kérdés

15-20 kg-ot szedtem fel, emiatt gondolom, hogy összemehetett, bár nem értem, hogy függ össze. Ha meg lefogynék, akkor hirtelen visszaállna eredeti formára?

Hallottam erről, hogy ha nem használják, összemegy, de sose hittem el, városi legendának gondoltam. Ebbe is belefutottam, belefutok, nincs nő, nincs használat.

2019. okt. 25. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂
2019. okt. 25. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem azért ment össze mert nem használod 😃 Akkor sok pasinak az agya is összemenne 💁
2019. okt. 25. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A hízás okozhatja.
2019. okt. 25. 12:54
 4/9 anonim válasza:
100%
Az eszedet se nagyon használod úgy nézem
2019. okt. 25. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A hízás okozhatja - méghozzá azért, mert romlott a vérkeringésed, meg még néhány funkciód.

Ha visszafogysz, helyrejöhet.

Addig, amíg nem hízol el túlságosan.

2019. okt. 25. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nyírd vissza a szőrt és húzd be a hasad -> máris 2 centivel nagyobbnak tűnik
2019. okt. 25. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem megy össze sem attól, hogy felszedsz pár kg-t, sem attól ha ritkábban használod. Két dolog miatt tűnhet kisebbnek:

1) Az életkor előrehaladtával, vagy ahogy romlik a vérkeringésed (igen az elhízás főleg +20 kg súlyfelesleg) az erekciód már nem lesz annyira "feszes", azaz nem áll fel 100%-ra.

2) A hasi zsír a szeméremdombon is megnőtt, azaz a péniszed akkora mint volt de a zsírpárna takar belőle még plusz 1-2 cm-t (a 2/3-a eddig is a testen belül helyezkedett el, csak a külső 1/3 ami "kilóg").

S végezetük: tesó' fogyjál le!!! Ne a péniszed, hanem az egészséged miatt!

2019. okt. 25. 13:13
 8/9 jdfGabrella ***** válasza:
Szerintem az elhízás.
2019. okt. 25. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#7, ez valami tévedés lesz, guglizz meg egy-két anatómiai ábrázolást. A pénisznek van a testen belüli része, de messze nem a 2/3-a, az ernyedt pénisznek is kevesebb mint a fele, az erektáltnak pedig talán az 1/3-a.
2019. okt. 26. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!