Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teszteljem a barátnőmet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszteljem a barátnőmet, hogyjek neki, vagy szakítsak?

Figyelt kérdés

25f,24l, 2 éve vagyunk együtt. Egész jó a kapcsolat bár nem tudjuk hogy hova fog vezetni.

2 hete egyedül ment bulizni mert én külföldön voltam és elvileg minden rendben volt.

Később kaptam egy üzenetet egy ismeretlen csávótól aki írt hogy csak tudatni szeretné hogy abba a buliba "csúnyán szét****atta a barátnőmet.

Én kérdeztem a páromat hogy mi volt de azt mondta hogy csak ittak meg buliztak.

Amikor megmutattam a srác üzenetet látszott rajta hogy ledöbbent és zavarba jött de azt mondta hogy nem tudja ki ez.

Nem tudom hogy kit higyjek mert..tudom hogy nem egy szent lány...

Gondolkoztam rajta hogy esetleg megkérek vkit hogy hajtson rá,hogy lássam hogy mit reagál,ez hülyeség lenne? Őszintén szólva ha összejönne nekik akkor megkönnyítené a dolgom mert akkor biztos hogy kivágom.

Vagy csak simán szakítsak?

Köszi

2019. okt. 25. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyből az ugrott be erről az egészről, hogy azt a szánalmas kis kant elutasította a barátnőd még a szex előtt, persze minden mást csinálhattak attól még, amit ugyanúgy szégyell a barátnőd bevallani, de a lényeg, hogy ez egy hisztis kisfiú megnyilvánulása, aki nem kapta meg, amit akart, normális ember nem ír ilyet csakúgy szerintem.

Ettől függetlenül, lehet megcsalhatott a barátnőd, de annyi is lehet az egész, hogy max csókolóztak.

Szerintem nem jó ötlet, hogy rá akarsz venni valakit, hogy rámásszon, de az se megoldás, ha a sráccal beszélsz, mert nem valami értelmes, simán hazudhat.

Esetleg valaki más a buliban, aki a lánnyal volt és tudsz beszélni vele?

2019. okt. 25. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi gond ismertem olyan not aki regen a baratnom volt hogy a férje aludt a szallodai szobaban olaszban,o meg kiment éjjel és 8an dugták egy autószerelo muhelyben..

sosem tudhatod..

2019. okt. 25. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Nana! Miért, nem lehet behazudni bármit?

Például nekem egyszer egy exem oda küldte az egyik haverját ahhoz a pasihoz, akivel én táncoltam, és mondott neki valamit, ami elég indok volt neki arra, hogy le is koppintson.

A probléma a bizalmatlanság kettőtök között. Lehet, hogy van alapja, és azért nem hiszel neki. De akár az is lehet, hogy tényleg nem történt semmi. Nem voltál ott, nem tudhatod.

Azt tudom, hogy mikor én így éreztem, igazam lett. De akkor nem is volt olyan a kapcsolat minősége, nem törte össze a szívem, nagyjából éreztem mire számíthatok.

Most eszembe nem jutna ilyen feltételezés a páromról, mert megvan a bizalom és az őszinteség.

Ha nem bízol benne, akkor valószínűleg neked sem ő az igazi.

Ha a helyedben lennék most, én is megbizonyosodnék róla, hogy igazam van-e. De szerintem ne kérj meg valakit, hogy hajtson rá.

Figyelj a csajra, és ha következőleg tudod, hogy megy bulizni, kérj meg valakit, hogy tartsa szemmel, és jelentsen. Én legalábbis ezt csinálnám.

😃

2019. okt. 25. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!