Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis ( vagy átlagosnál kisebb)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis ( vagy átlagosnál kisebb) farkú magas srácok: előfordult már h a kiszemelt csaj nagyobbat várt volna és csalódott?

Figyelt kérdés
Hogy kezeltétek?
2019. okt. 25. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pasi
2019. okt. 25. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Alacsony férfiaknál is ugyanolyan meglepetés a kis méret.
2019. okt. 25. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggésben a testmagasság, kéz-láb-fül-orr stb. méret a pénisznagysággal.

Bár a méretem átlagos, de ha egy nő azt gondolná hogy neki kicsi, akkor én meg azt gondolnám hogy anyukám akkor menj ki egy istállóba lóf...szért.

2019. okt. 25. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne má 25centis..Notol tudoma 21az már baromi nagy.

Volt hogy a ránézésre 16ot kicsinek éreztem magamon.De a nonek jó volt.Volt hogy mondta hogy a másik barátja akivel csalt annak méghosszabb és a torkaig ér olyan érzés.Utána évek mulva felhívott :D.A 17,3as parfumosuveg alol kicsit kijon a hegye ha mellérakom 2-3centivel éreztem amikortúlérek rajta.Volt no akinel toportyunek éreztem magam a puncijába.183centi vagyok és a no jo 185+centi volt

2019. okt. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!