Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » (Félig) roma lányként csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Félig) roma lányként csak roma fiúnál van esély normál kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Itt is mindig csak azt olvasom, hogy kipróbálnák milyen cigány lánnyal, de nem lennének vele, mert a "vér nem válik vízzé"

2019. okt. 24. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Pont tegnap indult be nagyon a fantáziám, mert láttam egy olyan szép lányt:) olyan szexuális kisugárzása volt, hogy este csak rá gondoltam és teljesen beindultam.. és bizony ő is félig roma volt.

Sajnos nem tudtam odamenni hozzá, pedig nagyon szívesen meghívtam volna egy italra, vagy valami.. levett a lábamról a kisugárzásával.

Én lennék vele, ha normális emberileg és nőiesen tud viselkedni. Nem érdekel se a bőrszín, se a család, se semmi, ha róla van szó, akkor csak az számít ő milyen. Amúgy meg, hogy őszinte legyek, igen, persze izgat az is, hogy milyen lehet az ágyban és kipróbálnám vele, de ha normális lány, akkor nem csak szexet akarnék tőle.

Egyébként nem is értem 2019-ben ez miért kérdés egyáltalán.

2019. okt. 24. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Engem nem érdekel a bőrszín a hajszín, stb, ha jól kijövök egy lánnyal, esetemben nővel, miért is ne? 40 f
2019. okt. 24. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Részemről egy találkozót mindenképp megérne! Szerintem simán lehetne belőle több is. Csak valószínű nem e te korosztályod vagyok közel az 5. X-hez :-(

48++Ffi

2019. okt. 24. 23:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha a pasi előítéletes akkor nyilvánvalóan részedre felejtős. A "normál" kapcsolatnál a személyiséged egyébként is többet nyom a legtöbbet latba értelmes embereknél.
2019. okt. 24. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A viselkedés meg a családi háttér a döntő. Ha normális csaj vagy, az egzotikusság csak plusz.
2019. okt. 24. 23:55
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem bárkinél van esélyed! :-) 39/F
2019. okt. 25. 07:31
 17/18 anonim ***** válasza:
27%
Igényes ember nem áll össze a fajtáddal.
2019. okt. 25. 07:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg, milyen vagy te es a kornyezeted. Felolem lehet egy no cigany, ha egyeznek az ertekeink.

Szerintem nem a verrel van baj elsosorban, hanem a szocializacioval, kornyezettel.

Egy intelligens, jolnevelt, kulturalt ciganylannyal semmi problema.

2019. okt. 25. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!